Serviceinriktad IT-tekniker

Serviceinriktad IT-tekniker

Har du ett brinnande intresse för IT och trivs med att ge god service? Vill du arbeta i en spännande teknisk miljö tillsammans med härliga kollegor? Då har vi tjänsten för dig.

Just nu söker vi en driven och strukturerad IT- tekniker till en större lastbilstillverkare i Oskarshamn. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team där ni tillsammans ger god teknisk support till företagets användare. Arbetsuppgifterna innebär teknisk support inom en dynamisk verksamhet där du kommer att få hantera olika typer av problem.

Grundläggande kompetens:
Client HW - Laptop, stationary
Printer - Set-up, configuration and repairs
Client OS - W7, W10
Server OS - WS2008, WS2012, WS2016

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig iallafall till årsskiftet 2020/2021 med eventuell chans till förlägning.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn

Din profil

Vi söker dig som har runt 2 - 5 års erfarenhet inom IT och ett stort intresse inom området. Utbildning med inriktning mot IT är meriterande. Du trivs med att ha telefon och dator som arbetsredskap och har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är pedagogisk, tålmodig och serviceminded. Vi ser även att du är strukturerad och kundorienterad då kundnöjdheten kommer är av stor vikt. Du har en god prioriteringsförmåga och en god förmåga att kommunicera med andra.

Sista ansökningsdagen är den 31mars, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg 0480-432055 alternativt linn.isberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se