Nu söker vi timvikarie som kan arbeta natt till nystartade gruppbostaden Tjudövägen, Påskallavik

Nu söker vi timvikarie som kan arbeta natt till nystartade gruppbostaden Tjudövägen, Påskallavik

Nu söker vi timvikarier som kan arbeta natt, kvällar och helger till Tjudövägen, nystartad gruppbostad LSS, i Påskallavik.Kul att du hittade hit!

Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba extra hos oss!

Vad gör vi?

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
  • Introduktion
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Men du får även...
  • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
  • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
  • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Tjudövägen

Vi har precis startat upp en ny LSS gruppbostad för vuxna på Tjudövägen i Påskallavik. Här kommer stöd och service erbjudas till personer som är 18 år eller äldre med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd och som har ett LSS-beslut. Boendet ligger inne i samhället med nära till kollektivtrafik och annan service. Boendet är helt nybyggt och ligger ca 300 m från havet.

* Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.

... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

B-körkort är ett krav,
Vi söker också timvikarier som kan jobba kvällar, helger och nattpass.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag: rekrytering sker löpande

Har du frågor? Kontakta gärna:
verksamhetschef Daniel Mannerström, tfn 073-5249650, daniel.mannerstrom@nytida.se alternativt:
Gruppchef Camilla Rönnber, tfn 073-5252816, camilla.ronnberg@nytida.se

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se