Platschef Building

Platschef Building

Arbetar du som platschef i byggprojekt?
Brinner du för lönsamhet och säkerhet samt gillar ordning och reda?
Då kanske du är vår nya platschef i Kalmar/Oskarshamn?


På NCC erbjuds Du en roll som passar just dina starka sidor och samtidigt blir en del i hela enhetens samlade kompetens.

Dina nya utmaningar!

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för produktion, ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål. Platschefen har en eller flera arbetsledare till sin hjälp, beroende av projektets omfattning, samt gott om projektresurser som stöttar i frågor kring ekonomi och planering. Varje projekt har dessutom tillgång till projektinköpare och vid behov projekteringsledare och installationssamordnare.

Projekten du kommer att jobba med varierar i storlek beroende på din erfarenhet och ambition. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt har du ett tätt samarbete med projektchefen som är din närmsta chef. Dessutom finns det ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Du kommer dessutom att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vare sig du idag är en erfaren arbetsledare som känner dig redo för att ta nästa steg i karriären eller platschefen som söker sig nya utmaningar är vi intresserade av dig.
  • Du vill jobba efter våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda
  • Du vill skapa en säker miljö för dig själv och dina arbetskollegor
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du är resultat- och lönsamhetsfokuserad
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team.
Ytterligare information

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kalmar alternativt Oskarshamn.

Kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 180930.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.