Senior konstruktör till Sizes Works

Senior konstruktör till Sizes Works

Nu söker vi en senior konstruktör som vill bli en del av vårt team!

Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med att ta fram och granska produktionsritningar, beräkna hållfasthet samt göra stabilitetsberäkningar. Vi har inget eget beräkningsprogram, utan köper in den tjänsten. Ritningar tas fram för hela huset/byggnaden och bryts sedan ner till modulritningar.

Tjänsten innebär också coachning/vägledning av våra befintliga juniora konstruktörer.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Du är van att arbeta i Auto CAD och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Andra viktiga egenskaper som vi tror att du behöver ha för att passa hos oss: noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt!

Tjänsten kan vara på hel- eller halvtid enligt överenskommelse med placering i Oskarshamn.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Monera
Resurspartner. Du söker tjänsten genom att registrera dig och ladda upp ditt CV på www.monera.se senast 25 juli.

Intervjuer sker löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För ytterligare information kontakta gärna Niclas
Olsson, Monera Resurspartner 070-340 80 43 alt. niclas@monera.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niclas Olsson
Telefon 070-340 80 43
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.monera.se
Sista ansökningsdag 25 juli 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sizes Works bygger och monterar moderna trähus med hög kvalitet till en lägre kostnad än många andra konkurrenter, och nästan hela processen sker i fabrik för att spara så mycket tid som möjligt. Vi producerar allt från flerfamiljshus till kontor och samhällsbyggnader med fokus på det sociala rummet. Vi bygger på ett nytt sätt som är mer likt industriell tillverkning än det traditionella sättet att bygga. Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden!

Husfabriken där vi tillverkar modulerna ligger i den vackra kuststaden Oskarshamn som har mycket att erbjuda. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar.

Närhet, trygghet och passion - kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Mer om Oskarshamn kan du läsa på www.oskarshamn.com