Magnifiq sjuksköterska till

Magnifiq sjuksköterska till

Just nu söker vi sjuksköterskor i Kalmar län som kan ta på sig bemanningsuppdrag över sommaren. Framförallt är det i Kalmar, Västervik och Oskarhamn vi kommer att behöva personal. Bor du inte på någon av de orterna så kan vi stå för resor och/eller boende.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som sjuksköterska, grund- eller specialistutbildad är lika intressant för oss då behovet av personal mest troligen kommer att vara stort.

Det är meriterande om du kan jobba flera veckor under en sammanhängande period mellan juli-augusti, men vi vill också komma i kontakt med dig som vill/kan jobba enstaka veckor.

Vårt jobb är att matcha din kompetens och tillgänglighet med det perfekta uppdraget, oavsett vilket slags uppdrag du är intresserad av.

Hör av dig så bokar vi tid för ett kortare inledande samtal så berättar vi mer om oss, våra villkor, löner och liknande.

OM DIG: Magnifiq Kompetens söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker en långsiktig lösning med ett modernt bemanningsbolag i tillväxt.

Våra konsulter värdesätter en öppen dialog och slår ett extra slag för det som är äkta, genuint och pålitligt.

Vi ger dig bland annat:
  • Attraktiva lönevillkor
  • Tjänstepenison
  • Trygghet i form av försäkringar
  • Resor och boende vid behov
  • Vilka förmåner kräver just din situation? Prata med oss, vi är aldrig omöjliga när det gäller rätt kandidat.
Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Mer info
Kontaktperson Robin Gogberg
Telefon 072-4500004
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.magnifiq.nu
Sista ansökningsdag 18 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nyfiken på vårdbemanning? Är det dags för ditt nya äventyr som sjuksköterska? Vill du kanske tillbaka till din gamla hemstad över sommaren? Eller vill du helt enkelt utöka ditt CV som sjuksköterska? Norrländska Magnifiq Kompetens med säte i Umeå och Haparanda befinner sig i ett expansivt skede och letar nu sjuksköterskor för många olika uppdrag över hela landet. Vågar du jämföra dina nuvarande villkor med våra?