Servicetekniker till Oskarshamn

Servicetekniker till Oskarshamn

Linde Material Handling söker en servicetekniker till Oskarshamn med omnejd. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Service- och reparationsarbeten på truckar
  • Skapa bra kontakt med kunden
  • Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller någon teknisk gymnasial utbildning. Du är en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har lätt för att samarbeta och har en hög social kompetens. B-körkort och PC-vana är ett krav.

Övrig information
Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning i den senaste tekniken.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Morgan Hedqvist på 070-324 85 16 eller servicechef Tomm Holm på 070-201 12 25.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstsäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se