Underhållsmekaniker sökes!

Underhållsmekaniker sökes!

Har du erfarenhet inom underhåll och mekanik? Sök då denna tjänst!

Formell kompetens:
  • Teknisk utbildning, lägst gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik/el-underhåll
  • Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom drift, underhåll eller liknande branscher inom produktion
  • Grundläggande datorkunskaper i Office och underhållssystem
  • Svetslicens/erfarenhet (pinne)
  • Heta arbeten
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Personliga egenskaper:

Vi tror därför att du som söker är en ansvarsfull, målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig hos vår uppdragsgivare och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

Anställningsform/omfattning:

Heltid/Dagtid/Visstid med chans till övertagande hos kund efter inhyrningsperioden

Tillträdesdag:

Omgående eller vid överenskommelse

Information:

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du arbetar på ett stort företag norr om Kalmar och blir en del av deras underhållsavdelning samt rapporterar till chef för avdelningen Mek.

Som underhållsmekaniker arbetar du bland annat med förebyggande underhållsarbete på anläggningen. Du arbetar och planerar självständigt ditt arbete genom arbetsorder samt avhjälper akuta underhållsarbeten. Du ansvarar för att arbetet utförs inom företagets fastställda processer, rutiner och instruktioner. Vid de tillfällen du kommer att vara mekaniker 1:e man kommer du att ta emot, planera och bereda arbetsuppgifter samt ha kontakt med externa firmor.

I arbetsuppgifterna ingår också att medverka till ett gott samarbetsklimat, att aktivt bidra med ordning och reda, att policys och värdegrunder efterföljs samt medverka till att verksamhetsprocesser efterföljs och fungerar.

Arbetet är varierande och kräver stort eget ansvar och förmågan att ta egna initiativ samtidigt som du ska kunna samarbeta med andra. Säkerheten är ytterst viktig och kräver att du är noggrann och analytisk.