Snöskottning till kund i Oskarshamnsområdet

Snöskottning till kund i Oskarshamnsområdet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba extra som snöröjare. Arbetsuppgifter är SNÖSKOTTNING (gångvägar, utanför entréer, innergårdar & parkeringar hos kund i Oskarshamns området, arbetet är fysiskt tungt då du främst arbetar med handhållna verktyg.

Du kommer att arbeta under beredskap, för att på kort varsel ta dig till kund.

Formell kompetens
  • Körkort och tillgång till bil.
  • Truckkort är meriterande men inte ett krav.
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har vana av fysiskt tungt arbete och inte är rädd för att hygga i.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, egagerad och samtidigt genuint intresserad . Du är flexibel när det kommer till att arbeta olika typer av arbetstider då du kommer vara tillgänglig för att på kort varsel ta dig till kund. Du är en person som trivs att arbeta utomhus i alla väder med tungt arbete för kroppen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/Beredskap/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt Överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen.