Nu söker vi underhållstekniker till vår kund i Oskarshamnsområdet

Nu söker vi underhållstekniker till vår kund i Oskarshamnsområdet

Är du en metodisk, analytisk och lösningsfokuserad person som drivs av att få jobba med tekniskt och lösningsorienterat samt att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Underhållstekniker hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Underhållstekniker kommer du att analysera och definiera behov av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vem söker vi?

Till rollen som Underhållstekniker söker vi framförallt dig som är en lugn och prestigelös person som motiveras av att få jobba tekniskt och lösningsorienterat samt att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med teknisk produktion, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet från tillverkande industri och har arbetat med metalliska material.

Vi önskar att du:
  • har erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • underhåll
  • mekanik
  • hydraulik
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • har god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga
  • har B-körkort
  • har tillgång till egen bil.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Skift kan variera/Oskarshamn.

Tillträdesdag

Enligt Överenskommelse.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.