Nu söker vi ADR-chaufför till miljöföretag

Nu söker vi ADR-chaufför till miljöföretag

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. DU är självgående och gillar att ta eget ansvar.
  • ADR -intyg
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB yrkesförarbevis
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Visstid/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökninstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi ADR chaufförer. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.