Ledigt jobb utanför Figeholm via Lernia!

Ledigt jobb utanför Figeholm via Lernia!

Vi på Lernia söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare i industribranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är få arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med nedrustning. Tjänsten är på heltid och om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till överrekrytering eller förlängt uppdrag.

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom nedrustning att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av industriarbete. Om du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin ser vi det som meriterande.

Vi önskar även att du
  • har B-körkort
  • har tillgång till bil
  • har bott i Sverige i minst fem år
Tjänsten tillsätts löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.