Erfaren produktionstekniker sökes

Erfaren produktionstekniker sökes

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som produktionstekniker i ett mindre team där din huvuduppgift är att ständigt förbättra och optimera förutsättningar för en kostnadseffektiv produktion med hänsyn till ergonomi samt teknisk och nyttjandegradsperspektiv.

Du kommer ansvara för nybyggnad och ombyggnad av produktionslinjer samt inventering och uppdatering av utrustningar inom detsamma område.

Du kommer ansvara för nyinvestering i maskiner, projektledning och att kartlägga värdeflöden.

Formell kompetens
  • Högskole- eller universitetsutbildning
  • Produkt- och processkunskap
  • Ritningsläsning
  • Moderna produktionsmetoder
  • Produktionsekonomi
  • Engelska i tal och skrift
  • Viss Cad kunskap
  • Projekt ledning
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av LEAN eller 5S.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har teknisk kunskap och förståelse, är kommunikativ, strukturerad, prestigelös inför kollegor, samt har integritet och stort ansvarstagande. Du är analytisk och en duktig problemlösare. Där andra ser problem ser du möjligheter. Vi önskar bred erfarenhet inom produktion, produktionsteknik, Lean och underhåll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.