Butikssäljare till Elon Ljud & Bild - Oskarshamn

Butikssäljare till Elon Ljud & Bild - Oskarshamn

Är du en social person med ett stort intresse för kundservice och försäljning? Vill du vara med och bidra till Elon Ljud & Bilds framgångar? I rollen som Butikssäljare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Varmt Välkommen med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Butikssäljare kommer du att lära dig mycket om Elon Ljud & Bilds verksamhet och hur detaljhandeln fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att arbeta i butiken i nära samarbete med andra medarbetare och arbeta i den dagliga driften med att ta emot leveranser och fylla på varor. Du kommer också att inventera varulager och butiksutbud, svara på frågor och hjälpa kunder att hitta i butiken, arbeta i kassan, vara butikens representant i kontakt med leverantörer och hjälpa till att hålla rent och snyggt i butiken. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga butikstider.

Vem söker vi?

Till rollen som Butikssäljare söker vi framförallt dig som är en social och engagerad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge dina kunder riktigt bra service! För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av butiksarbete, försäljning och kundservice.

Vi önskar även att du
  • har erfarenhet av butiksarbete
  • uttrycker dig väl i tal och skrift
  • har möjlighet att starta ett nytt jobb omgående
  • körkort B
  • du arbetar från butiken i Västervik några dagar i månaden
Erbjudande

På Elon Ljud & Bild erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.
Detta är en tidsbegränsad tjänst tom september, för rätt person finns god möjligheter till förlängning hos Lernia Bemanning.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.