Är du vår nya kundmottagare hos vår kund i Oskarshamn?

Är du vår nya kundmottagare hos vår kund i Oskarshamn?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kundmottagare till vår kund inom däckbranschen. Uppdraget sträcker sig under företagets produktionstopp vid däckbytarsäsong.

Som Kundmottagare jobbar du nära företagets kunder. Du ger kostnadsförslag samt håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. Du säkerställer att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon eller mail. Målet är en nöjd kund.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Formell kompetens

Erfarenhet av kundhantering, gärna från försäljning

God förmåga att samordna och koordinera

Goda kunskaper i MS Officepaketet

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat kundservice, är driven och engagerad med en hög social kompetens. Du ska trivas med kundkontakt och trivs bra med att arbeta i ett högt tempo och du har inga problem med att hantera dator och telefon som dina främsta arbetsredskap.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad, engagerad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral, är prestigelös och samtidigt noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt flexibel när det gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Stresstålighet är en viktig egenskap då däckbranschen är säsongsbetonad då rusar på i extra högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag

Start i mitten av oktober.

Information

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.