Platschef till LR-Installations Elavdelning i Oskarshamn

Platschef till LR-Installations Elavdelning i Oskarshamn

Är du en driven Platschef som vill arbeta på ett välskött företag med stark lokal förankring? Har du mångårig erfarenhet från branschen och brinner för ledarskapet då kanske det här är ett jobb för dig?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för vår elavdelning i Oskarshamn med ca 30 anställda och ett filialkontor i Mönsterås. Du gör fortlöpande prognoser och resultatuppföljning och du har kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöansvar. Du arbetar i nära samarbete med såväl projektledarna och elektrikerna och tillsammans säkerställer ni att projekten genomförs inom utsatta ramar.

Du svarar till VD i Kalmar och sitter med i ledningsgruppen tillsammans med samtliga avdelningschefer.

Din profil

Du har utbildning inom el med flera års branscherfarenhet och vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet. I en bransch som ständigt utvecklas har du en viktig roll i att hålla dig och personalen uppdaterad.

Din omgivning uppfattar dig som professionell och organiserad. Du har hög social kompetens, lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer med samarbetspartners och kunder.

Vi erbjuder ett intressant och självständigt arbete i ett företag som värnar om sin personal. Vi tror att du med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet tillsammans med dina medarbetare ska trivas och utvecklas och vara en god förebild för teamet.

I denna rekrytering har LR-Installation valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 20 oktober 2019, vi tillämpar löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, tel 076-946 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LR-Installation AB är ett heltäckande företag inom vvs och el samt tvätt & storkök. Vi är verksamma i östra Småland och Blekinge. LR-Installation AB har ca 180 anställda med en omsättning uppgående till ca 300 Mkr.