Ekonomichef med affärsdriv till Kuststaden Projektutveckling AB

Ekonomichef med affärsdriv till Kuststaden Projektutveckling AB

Nu söker vi en ekonomichef med stort driv och affärsintresse till vårt kontor i den vackra kuststaden Oskarshamn som har mycket att erbjuda. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar.

Närhet, trygghet och passion - kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria. Mer om Oskarshamn kan du läsa på www.oskarshamn.com

Som ekonomichef i vår affärsdrivna organisation med höga ambitioner och målsättningar får du nyttja din kunskap och erfarenhet och ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen samtidigt som du arbetar med ständig förbättring och utveckling. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp, rapportera direkt till VD och bära huvudansvaret för ekonomiavdelningen.

Tjänsten innebär bland annat:
  • Övergripande ansvar för ekonomiflödet i företaget
  • Ansvar för kvartals- och årsbokslut, koncernredovisning, årsredovisning, deklarationer och skatter. Redovisning sker i enlighet med IFRS
  • Budget- och prognosarbete
  • Förbättrings- och utvecklingsarbete inom rapportering och rutiner på företaget
  • Arbeta med interna kontroller och kvalitetsuppföljning
  • Medverka i förhandlingar och DD i samband med förvärv
Då vi är en mindre organisation kan även andra arbetsuppgifter förekomma och det är av yttersta vikt att du är prestigelös och trivs med att jobba nära övriga kollegor på företaget.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av ekonomiarbete och vi ser gärna att du har haft ansvaret för en ekonomifunktion på ett företag/organisation. Vidare är du intresserad och van att driva förändringar och förbättringar, arbeta strategiskt och verksamhetsinriktat och bidra aktivt i en ledningsgrupp. Du har ett affärsfokus samt mycket goda kunskaper inom redovisning och gedigen erfarenhet av verksamhetsstyrning. Har du tidigare fastighetserfarenhet är det meriterande, men inte ett krav. Vi arbetar i affärssystemet Vitec/3L. Du hanterar svenska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och för att lyckas i rollen som ekonomichef är du en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära och utvecklingsorienterat. Du drivs av affärsmässighet och vill skapa goda resultat samtidigt som du är en prestigelös person med en god samarbetsförmåga som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad, noggrann och en analytisk problemlösare. Verksamheten genomsyras av en entreprenörsanda med stor vilja till utveckling och din uppgift blir att ligga steget före och vara redo att komma med förslag till effektivisering, utveckling och förändring på ekonomisidan. Även under perioder med högre arbetsbelastning har du lätt för att prioritera.

Övrigt om tjänsten: Heltid, dagtid

Placeringsort: Oskarshamn

Lön och tillträde enligt överenskommelse. Körkort är ett krav.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kuststaden Projektutveckling AB med Eterni Sweden. Du kan läsa mer om Eterni på www.eterni.se.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Eterni, Niclas Olsson 070-340 80 43 eller Hanna Hyseus 070-340 84 63.

Tjänsten skall tillsättas under våren och intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 mars 2020. Det är möjligt att söka tjänsten så länge annonsen finns kvar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kuststaden Projektutveckling AB bedriver verksamhet inriktad på ägande av egna fastigheter, nyproduktion samt fastighetsutveckling. Företaget utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter och kan på så vis erbjuda både bostäder och lokaler med god standard och trygghet.
Kuststaden Projektutveckling AB är verksamma i Oskarshamn, Västervik, Tranås och Visby.