Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Är du en social och serviceinriktad person som trivs med att arbeta utomhus? Söker du ett varierande arbete där du får förmånen att vara del av en verksamhet som har fokus på förbättringsarbete? Då skulle du trivas att arbeta med oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till återvinningscentralen Storskogen i Oskarshamn. Återvinningscentralerna är den del av vår verksamhet som har mest kontakt med våra kunder. Hit kommer i första hand privatpersoner, men också företag, för att lämna sitt grovavfall. Din huvudarbetsuppgift är att guida våra kunder så att de enkelt kan sortera sitt avfall enligt avfallstrappan; det vill säga att avfallet, så långt som möjligt, ska återanvändas eller återvinnas. Utöver kundkontakten innebär arbetet exempelvis att rangera containrar med hjälp av hjullastare, hantera farligt avfall och utföra vissa administrativa arbetsuppgifter.

Rätt från mig

Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska utföra sitt arbete enligt principen Rätt från mig.Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil

För att lyckas med arbetet hos oss ser vi att du är engagerad, effektiv och ansvarstagande. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och har lätt att prioritera vad som är viktigast för stunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver att du är en social person med känsla för service. Har du lätt att anpassa din kommunikation efter situation samt är flexibel och prestigelös kan du vara rätt person i laget.

Datorn är ett av dina arbetsredskap vilket gör att datavana är ett krav. Även B-körkort och ett tekniskt intresse är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har hjullastarkort, truckkort samt utbildning inom farligt avfall.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn

Arbetstider: Varierande schema under veckans alla dagar mellan kl. 07:45- 19.15.

Omfattning: 75%

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 15 december. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 alternativt sanna.olsson@onepartnergroup.se.

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se