Ledigt extrajobb hos Hitachi Energy inom industrisanering - 1dag/vecka löpande

Ledigt extrajobb hos Hitachi Energy inom industrisanering - 1dag/vecka löpande

Vi på Lernia söker just nu nya stjärnor till ett extrajobb på minst 1dag/vecka till vår uppdragsgivare Hitachi Energy i Figeholm. Hitachi är ett globalt anrikt företag som bidrar med arbetet till ett hållbart samhälle. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi har fått i uppdrag att skapa en städgrupp som varje onsdag alt. torsdag i lag om fyra arbetar med löpande industrisanering på plats i Hitachis lokaler i Figeholm. För att kunna bli behovsanställd hos Lernia till detta uppdrag behöver du ha en annan huvudsaklig syssla, vilket betyder exempelvis att du är studerande, pensionär eller driver eget företag. Detta är det perfekta extragigget till dig som vill fylla ut veckan med en fast extra inkomst. Det kan förekomma veckor då din hjälp behövs flera dagar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du behöver vara bekväm med att arbeta ensam och vara självgående samtidigt som du även kan arbeta i team. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är lösningsfokuserad och har ett trevligt bemötande av medarbetare.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
  • Truckkort är meriterande.
  • Meriterande om du har utbildningen 'Mobil arbetsplattform' - har du inte denna utbildning, kommer du få den av Lernia.
  • Erfarenhet av industristäd/sanering är meriterande
  • Ett krav är att du har en annan huvudsaklig syssla (studerande/pensionär/egenföretagare eller dyl.)
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Behov/Deltid/Oskarshamn- Figeholm

v. 28-30 är det stäng på Hitachi och då behövs inte heller något städ.

Tillträdesdag

Omgående

Intervjuer sker löpande och tillsättningen kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We provide cooling solutions for new constructions as well as upgrades for existing systems in all types of environments, from deserts to tropical climates, offshore and onshore. Our solutions are available for all kinds of applications including nuclear power, wind power, HVDC and SVC projects, industries, medical and research applications, clean tech applications like hydrogen production, fuel cells, battery storage and ultra-fast
EV chargers