Är du uppvuxen med en skiftnyckel i bakfickan?

Är du uppvuxen med en skiftnyckel i bakfickan?

I så fall kan du vara rätt person för oss.

Vi söker en reparatör till vår Hydraulverkstad i Oskarshamn.

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att reparera våra kunders lantbruks, skogs och entreprenadmaskiner. Våra egna hyresmaskiner ( allt från batteriskruvdragare till grävmaskiner ) samt stycketillverkning av hydraulslang.

Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Du ska kunna
hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Meriterande är goda kunskaper i engelska i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik samt generella datakunskaper.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Skicka din ansökan till:

Gustafssons uthyrning AB
Klämnavägen 7
572 36 Oskarshamn

Märk kuvertet "Reperatör"
Lön enligt avtal.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brg.nu
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1871 flyttade Carl-Magnus Gustafsson från Vissefjärda till Oskarshamn för att söka lyckan som stenarbetare. Omgående startade han rörelse och ägnade sig främst åt att tillverka husgrunder i sten. Bland annat hade han uppdraget att bygga husgrunder till banvaktarstugorna längs järnvägen Oskarshamn - Nässjö, som då var under uppförande. Stenhuggeri och sedemera bergsprängning gick sedan i arv inom familjen ända in i modern tid. Under 1970-talet gick affärerna inte alltid lysande varför man år 1975 började att hyra ut de maskiner man hade. Maskinuthyrning blev nu en del av verksamheten tillsammans med bergsprängning.

1984 köptes ett konkursat hydraulföretag in. I första hand för att säkra tillgången på slang till de egna maskinerna. Då ett större företag på orten ville börja handla slang med uppmaningen -"Se för h-te till å ta betalt så vi slipper att åka till Kalmar å köpa slang" beslutade man dock att börja tillverka hydraulslang för försäljning.

1984 togs beslutet att upphöra med bergsprängning för att i stället helt ägna sig åt maskinuthyrning och hydraulservice. 1986 startades Västerviks Maskinuthyrning för att bara två år senare säljas. År 2000 köptes företaget tillbaka ! I septemper 2012 startades så fillialen i Vimmerby upp. I dag drivs företaget av femte generationen Gustafsson.