VA-ingenjör/VVS-ingenjör till Vimmerby

VA-ingenjör/VVS-ingenjör till Vimmerby

Är du utbildad VA-ingenjör eller har du erfarenhet inom området, sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som VA-ingenjör på Vimmerby Miljö och Energi AB kommer du in i ett team på 13 personer varav 2 är VA-ingenjörer. Du kommer arbeta med utveckling av VA-verksamhet och processteknik, ledningsnät och pumpstationer. Till en början får du ta mindre delar av projekt för att komma in och växa i rollen, för att senare ta mer ansvar och utvecklas mer mot en projektledande roll.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Lösa problem i befintliga Va-system
  • Utredningar
  • Förnyelseplanering
  • Kontakt med kunder
  • Kommunikation med myndigheter
  • Kalkyler
  • Projektering av avlopp och vattenledningar
Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning mot VA, Projektör eller ingenjör
  • Svenska i tal & skrift
  • Körkort
Meriterande:
- Tidigare arbetserfarenhet ex. CAD, Datormodellering av VA-ledningar, kartsystem

Vi ser att du är en teamplayer som är social och bra på att ta människor, samtidigt är det viktigt att du är självgående och drivande. Du är bra på att hålla struktur men tycker samtidigt det är kul med att "vad som helst kan hända". Ibland dyker det upp oförutsägbara situationer då du behöver prioritera/strukturera om.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: VImmerby
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vimmerby Energi & Miljö AB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Vi tar hand om avloppet och avfallet och levererar vårt viktigaste livsmedel - rent vatten. Mer information hittar du på vår hemsida www.vemab.se.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.