Junior elprojektör till WSP

Junior elprojektör till WSP

Är du en driven teamplayer med ett genuint intresse för el? Är du dessutom intresserad av CAD och vill bli en del av ett spännande team på WSP i Oskarshamn? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget ingår framförallt projektering av el/tele-anläggningar vilket omfattar att upprätta ritningar i 3D CAD-program och teknisk dokumentation. Övriga uppdrag som kan bli aktuella på sikt för dig är utredningar, systemhandlingar, kalkyler, kontroll och besiktningar.

Under den första tiden i din nya roll kommer du att genomgå en internutbildning och du kommer som tillägg också att tilldelas en mentor på plats som finns behälplig för dig!

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning i elteknik, alternativt motsvarande erfarenhet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunskaper i Microsoft Office
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete i CAD
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet som exempelvis elmontör
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP Systems har ungefär 700 medarbetare i Sverige och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, VVS, Sprinkler, Energi och Fastighetsautomation. Deras uppdrag omfattar alla typer av industri-, infrastruktur-, fastighetsprojekt. Uppdragen sträcker sig från tidiga förstudier, utredningar och projektering till driftsättning, kontroll och besiktning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.