Junior elkonstruktör till växande företag i Oskarshamn

Junior elkonstruktör till växande företag i Oskarshamn

Har du utbildning inom el och automation, vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos vårt kundföretag får du möjligheten att jobba i spännande projekt hos ledande företag inom många olika branscher. Som ledande teknikkonsultbolag i regionen har dom en bred kundbas där det mesta av arbetet utföres från deras kontor men även uppdrag ute hos kunder. Du kommer att arbeta i kvalificerande och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av projekt.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom el, gärna mot elkonstruktion och som vill få möjligheten att utvecklas inom elkonstruktion. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta och arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk. Du värderar att skapa bra kontakt med både kunder och kollegor.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inriktning el eller KY utbildning inriktning elkonstruktion
  • Svenska tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller el & industri el
  • Kunskap inom E-plan, El-procad eller El-master
  • Kunskap inom maskinsäkerhet
  • Engelska i tal & skrift
Villkor

Ort: Oskarshamn
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Dem skapar lösningar åt kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vår kund är mer än 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.