Detaljkonstruktör sökes!

Detaljkonstruktör sökes!

Är du en person som gillar elkonstruktion? Har du precis tagit examen och vill komma ut i arbetslivet? Ansök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som detaljkonstruktör inom el kommer du arbeta med olika avvecklingsprojekt. Det innebär att du ska göra temporära konstruktioner för rivningsprojektet. I ett rivningsprojekt ser du till att rivningen görs via säkerhetsföreskrifter och görs på ett korrekt sätt. Det kommer även ingå att ta fram nya rivnings underlag. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Vara pendlingsbar inför framtiden
Meriterande:
  • Jobbat som industrielektriker innan, byggt elskåp t.ex.
  • Känner till Cad programmet Elmaster
  • Officepaketet
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser dig som söker tjänsten som detaljkonstruktör att du är en strukturerad person och som är väldigt noggrann i ditt dagliga arbete. Du behöver vara flexibel då tjänsten kommer innebära olika arbetsuppgifter.

Villkor

Start: Löpande
Omfattning: Heltid
Ort: Oskarshamn

Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är verksam inom industri, energi och infrastruktur, de skapar hållbara lösningar för våra kommande generationer genom att förena människor och teknik. Företagets bas är i Europa men deras kunder och affärer finns över hela världen. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.