Bilmekaniker Båtmekaniker mekaniker tekniker

Bilmekaniker Båtmekaniker mekaniker tekniker

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Tjänsten innebär framförallt service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar, släpvagnar. Vi arbetar även med husbilar och båtar på företaget så finns det intresse för att skruva med det ser vi inte det som någon nackdel.

Vi tar emot alla typer av jobb, inget är för litet eller för stort.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du
har:
  • Ett
brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Stresstålig
  • Erfarenhet
av arbete som fordonsmekaniker
  • God
administrativ förmåga och datorvana
  • Goda
kommunikativa egenskaper

Du är flexibel och strukturerad i
ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi alla jobbar mot samma mål och vi har ett strukturerat arbetssätt som vi alla följer, det gör vardagen roligare och trivsammare för oss alla.

Minst B körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Ronnie Skoglund
Telefon 0491-13759
Email Mejla Ronnie Skoglund
Område Oskarshamn
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilakuten.nu
Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Se hemsida:

www.bilakuten.nu

www.batakuten.nu