Servicetekniker Truckar

Servicetekniker Truckar

Vill du vara med och utveckla våra affärer? Vi söker servicetekniker i norra Kalmar län.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med frihet under eget ansvar och planering. Du utgår från hemmet med egen servicebuss.

Du ingår i ett team av tekniker i östra Småland. Dina arbetsuppgifter blir service och reparation av truckar. Arbetet sker både ute i fält och inne på verkstaden. Vi vill gärna att du kan lite om mycket, trivs med att arbeta självständigt och har lätt för att ta kundkontakt. God datorvana krävs då vi ofta felsöker med hjälp av datorer samt jobbar i ett internetbaserat servicesystem.

Vi söker dig som har goda kunskaper om elektronik, hydraulik och mekanik. Vi vill att Du har utbildning samt tidigare erfarenhet som truckreparatör, bil-, maskinmekaniker eller liknande arbetsuppgifter.
Du är ansvarstagande och engagerad samt behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Lämplig bostadsort är Oskarshamn, Västervik, Vimmerby med omnejd.
B-körkort är ett krav, BE är ett plus men går att komplettera.
Tillträde efter överenskommelse, heltid. Månadslön. Kollektivavtal finns.

För mer information om tjänsten ring Arne eller Caroline på 0490-20300 eller skicka din ansökan via e-post till caroline.fransson@bernstroms.se

Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen med Din ansökan!

För ytterligare information om vårt företag, se gärna vår hemsida www.bernstroms.se
Mer info
Kontaktperson Caroline
Telefon 0490-20300
Email Mejla Caroline
Område Oskarshamn
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bernstroms.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bernströms Truck AB bildades 1991 och finns i Strömbo utmed E22 "vid trucken på berget", cirka 20 km söder om Västervik.

Bolaget har 8 anställda och omsätter drygt 18 miljoner. Sedan 2013 är vi återförsäljare av Hyster Truckar i delar av Småland och Blekinge och har heltäckande service och försäljning av begagnade truckar av samtliga truckmärken.

I vår verksamhet ingår även truckförarutbildning samt uthyrning av truckar och städmaskiner. Våra servicetekniker är stationerade med servicebussar på strategiska orter i vårt område. Tillgänglighet är ett av våra starka ledord.