Lastbilsmekaniker till Be-Ge Lastbilar i Oskarshamn

Lastbilsmekaniker till Be-Ge Lastbilar i Oskarshamn

Tjänsten som mekaniker omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Jenni Ström på 0491-761521. Ansökan skickas till jenni.strom@bil.be-ge.se. Vi gör löpande rekrytering.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.