Arbetsledare till Axcell Fastighetspartner i Oskarshamn

Arbetsledare till Axcell Fastighetspartner i Oskarshamn

Axcell fastighetspartner är ett expansivt företag med verksamhet inom fastighetsbranschen, vi är en heltäckande partner till fastighetsägare och hyresgäster. I den här tjänsten söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt som arbetsledare i Oskarshamn.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare kommer du ha ansvar över hela Axcells fastighetsverksamhet, både inom fastighetsteknik och fastighetsskötsel. Du kommer vara en central länk mellan kunden, våra fastighetsarbetare och vår administration. Som arbetsledare kommer du också vara ansvarig för att aktivt vidareutveckla både befintliga och nya affärsrelationer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kontinuerlig kundkontakt, uppföljning och merförsäljning
  • Kalkylering och presentation av anbud till kund
  • Personalansvar för fastighetstekniker och fastighetsskötare
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Planera, upphandla och genomföra löpande och planerat underhåll
  • Delta i det proaktiva utvecklingsarbetet av rutiner och flöden
Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och stöttande kollegor som arbetar mot tydliga mål och med högt uppsatta förväntningar. Som arbetsledare rapporterar du till regionchef i Oskarshamn.

Arbetets omfattning
Heltid. Kontorstider. Startdatum enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från kontoret i Oskarshamn.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetsförvaltning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig både dig som har minst 1-2 års arbetserfarenhet som arbetsledare inom fastighetsbranschen, teknisk förvaltare, fastighetsförvaltare eller motsvarande yrke eller dig som idag är en duktig fastighetstekniker och vill ta nästa steg till arbetsledare. Du har goda kunskaper om fastigheter och har tidigare erfarenhet av kalkylering och offertarbete. Att du har ett stort intresse för fastigheter ser vi som en självklarhet för att du ska trivas hos oss.

Det är även meriterande om du har en utbildning inom fastighetsförvaltning, men det är inte ett krav.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som arbetsledare är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och du drivs av att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi kräver inte att du har många års erfarenhet av yrket men däremot att du är driven och engagerad samt har viljan att ge det lilla extra för att få en spännande framtid och utveckling inom vårt växande företag.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till regionchef Adam Arvidsson, 0728-19 82 52

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-02-28

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Adam Arvidsson
Telefon 036-3300561
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se