Mekaniker till Södra i Mönsterås

Mekaniker till Södra i Mönsterås

Vill du ha ett spännande arbete på ett av Sveriges större sågverk? Vi söker nu anställda med start omgående. Jobbet passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i en produktionsmiljö.

I rollen som Mekaniker hos Södra är ditt huvudsakliga ansvarsområde att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetsuppgifterna ingår svetsning och tillverkning av reservdelar samt akut avhjälpande underhåll i produktionen under drifttid. Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning på sågverkets anläggning, där du både jobbar självständigt men även arbetar med problemlösning tillsammans med kollegor.

Rundtur på sågverket:

https://www.youtube.com/watch?v=NKXIAET86HI

Vem är du?
Du är en lyhörd och resultatinriktad person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som Mekaniker har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Då tjänsten är inriktad mot förbyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning ser vi att du behöver ha en god förmåga att lösa uppkomna problem samtidigt som du behöver vara flexibel, strukturerad och kunna hantera flera kontaktytor samtidigt. Vidare värdesätter vi att du är prestigelös och serviceinriktad med en positiv anda som gör att du hela tiden strävar efter nya lärdomar.

Vi ser att du som söker har:
  • Avslutad gymnasieutbildning med inriktning mekanik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
  • Grundläggande kunskaper i svetsning är ett krav
  • God datorvana
  • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
  • B-Körkort
Önskvärt men inte ett krav är om du har kunskap inom hydraulik, pneumatik eller har arbetat inom industriverksamhet.

Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre. Det som erbjuds är kontinuerligt 2-skift (förmiddagsvecka, eftermiddagsvecka) där även helgarbete ingår.

Om anställningen hos Adecco
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Det som erbjuds är en provanställning på 6 månader med stor chans till tillsvidareanställning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Agonis Haxhiu, agonis.haxhiu@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Industri, Truck, svetsare, svets, mekaniker, montör, Adecco, Truckförare, Lagermedarbetare, Södra
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.