El- och automationstekniker

El- och automationstekniker

El- och automationstekniker till Oskarshamn

Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda.

Till vår anläggning i Figeholm behöver vi förstärkning av en tekniker för underhåll och framtagning av tekniska lösningar tillsammans med vårt nuvarande team och vår kund Hitachi Power Grids.

Quant arbetar ständigt med att våra kunder ska kunna få en mer effektiv och optimerad process. Vi brinner för ett smart och hållbart underhåll och bidrar till att våra kunder kan konkurrera med sin välskötta maskinpark. Både när det gäller drift, energi och säkerhet.

Din roll som el- och automationstekniker

Rollen innebär att du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringsprojekt och anläggningsändringar hos vår kund i Figeholm genom regelbunden kontakt med operatörer och produktionsledning. Hos oss arbetar du i grunden dagtid med det ingår även helg och eftermiddagsskift med beredskap.

Krav
- Utbildning inom el/automation och erfarenhet inom yrket

Meriterande:
  • Erfarenhet inom processindustrin
  • Kunskaper om maskininstallation
  • Erfarenheter från nykonstruktioner
  • Erfarenhet som serviceelektriker
  • Lift-, truck-, traverskort och fallskyddsutbildning
Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är lösningsorienterad och brinner för teknik . Du har en positiv attityd, lätt för att samarbeta med andra och är bra på att kommunicera då vi arbetar tätt tillsammans med vår kund.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med dig som anställd, för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som anställd hos Quant kan vi även erbjuda en rad förmåner i form av friskvård och unika försäkringar.

Vi arbetar kontinuerligt med urval, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Dock senast 4 juli. Bifoga ditt CV och varför just du passar för denna roll.

Contact person
Daniel Tvingsjö

Underhållschef

0703 09 87 13

Daniel.Tvingsjo@quantservice.com

Dennis Bäckman

Fackligt ombud

0704 56 07 34
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.