Projektkoordinator inom tidplanering till Sweco

Projektkoordinator inom tidplanering till Sweco

Har du viss erfarenhet av tidplanering och vill bli en fena inom området? Är du en person med god struktur och vill bli en del av ett företag med framåtlut och kompetenta kollegor? Då kan rollen som Tidplanerare hos Sweco vara rätt steg för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning nästa medarbetare med intresse och erfarenhet av tidplanering. Du blir en del av en grupp med olika kompetenser som framförallt fokuserar på processindustrin där din roll blir att säkerställa tidplanering och uppföljning i projekten.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som i sin tur skapar verklighet av visioner. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som en del av detta team kommer du att arbeta fram olika tidplaner för varierande projekt inom processindustrin och det nukleära. Du kommer dra nytta av dina kollegors erfarenhet men blir också en viktig kugge i lagbygget utifrån dina kunskaper inom tidplanering. Du kommer framförallt att nyttja ett verktyg som heter Primavera där du tillsammans med kollegorna bygger din kompetens. Sweco är beredda att satsa på rätt person men ditt intresse för att lära och arbeta med tidplanering är av stor betydelse.

Du kommer exempelvis:
  • Upprätta tidsplan för projekt och ansvara för uppföljning samt rapportering
  • Identifiera kritiska moment i uppdragets genomförande
  • Sammanställa och presentera statusrapporter
  • Kommunicera uppdragets framdrift och revidera planen längst projektet
För att passa och trivas i denna roll hos Sweco tror vi att du som person gillar att arbeta strukturerat och i viss mån också med relativt repetativa arbetsmoment. Du har vidare ett intresse för kvalitet och vill alltid ligga steget före genom din blick för helheten.

Vi söker dig som
  • Har administrativ erfarenhet och viss vana av tidplanering
  • Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Innehar körkort B
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Primavera.

Som person är du noggrann och trivs i en dynamisk roll. Det är mycket viktigt att du gillar struktur och arbetar kvalitativt då informationen du ansvar över måste registreras rätt för att inte orsaka fel i projekten. Då du samarbetar med flera personer i olika projekt ser vi vidare att du besitter hög serviceförmåga och att du tycker det är roligt att kastas mellan arbetsuppgifterna. Du och kollegorna strävar alltid efter avdelningens gemensamma framgång genom att dela erfarenheter.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Oskarshamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se