Projektingenjör och redo för rollen som Projektledare?

Projektingenjör och redo för rollen som Projektledare?

Har du tidigare erfarenhet av projekt och känner dig redo att ta steget till projektledare? Är du intresserad av nästa utmaning och gillar du att få saker att hända? Nu söker vi dig som har en tydlig plan och som drivs av att uppnå resultat!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning dig med tidigare som Projektledare. Du blir drivande i en grupp med olika bakgrunder och kompetenser där din roll blir att styra arbetet mot uppsatta mål. Du kommer framförallt säkerställa leverans och agera administrativ projektledare då gruppen står för de tekniska detaljerna. Du kommer merparten av din tid att arbeta ute i kundorganisationen som framförallt blir i Oskarshamn. Här agerar du projektledare där projekten kan vara av olika teknisk karaktär.

Sweco bryr sig om sina anställda och vill ständigt vidareutveckla medarbetarna. Nu ser de en möjlighet att växa med ytterligare en förmåga där intresse och personlighet är av stor betydelse. Gruppen har en öppen inställning och kommunikation med fokus på stöttning samt att utmana varandra för att nå bästa resultat. Du kommer ta rygg på en mer senior projektledare för att säkerställa rätt förutsättningar för din fortsatta utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos Sweco kan du förvänta dig en vardag med uppgifter högt som lågt. Du kommer vara drivande i olika projekt med fokus på att styra projektet och personerna inom detta mot goda resultat. Din tidigare erfarenhet av en roll som projektingenjör eller liknande är av stort värde samtidigt som du kommer att utmanas och få bygga på dig nya erfarenheter inom ett spännande område.

Du kommer framförallt att:
  • Projektleda, styra och säkerställa projektets framfart
  • Motivera och engagera olika kompetenser i projekten
  • Driva projekt från start till mål utifrån kunds önskemål
Du är projektets drivande kraft och vi ser därför att du är en naturlig ledare med god struktur och ett tydligt resultatfokus.

Vi söker dig som
  • Har en teknisk bakgrund med ett par års erfarenhet som exempelvis projektingenjör eller projektledare
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Innehar körkort B
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare hos Sweco ser vi att du som person är nyfiken och har lätt för att samarbeta. Utifrån att samarbete är A och O för att lyckas i denna roll är vidare dina kommunikativa färdigheter av betydelse precis som personlig mognad och ansvarskänlsa för uppgiften. Kort och gott finns det stora möjligheter att utvecklas för dig som visar att du vill lyckas.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Oskarshamn
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se