Säljare

Säljare

Vi söker nu efter en toppsäljare som kan axla rollen att vara en stor del i att driva försäljningen i butiken & ta hand om våra kunder.

Älskar du försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som säljare i vår butik i Oskarshamn.

Hösten 2019
Nu under hösten händer massor av spännande saker, vi byter namn och skapar hemelektronikens största kedja - vi blir Elon Ljud & Bild.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den som ser till att kunden får med sig rätt produkter och tjänster hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta som säljare,men vid behov ser du det som en självklarhet att se till att butiken är redo för konsumenterna.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst på 100% (vi tillämpar provanställning).
Tillträde till tjänsten är omgående.

Vem är du? Du är en person som:

  • drivs av försäljning
  • stort intresse för hemelektronik
  • teknikintresserad
  • har lätt att prata med kunder
  • har lätta att skapa affärer
  • älskar ordning och reda, allt för en trivsam butik
Vi söker dig som brinner för försäljning och har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder. Som person tror vi att du har ett gott affärssinne och gillar att driva försäljningsprocesser framåt. Vi ser också att du som sökande till denna roll är öppensinnad, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team.

Värdesättande egenskaper:
  • du har erfarenhet av försäljning (hemelektronik)
  • du är självgående, ordningsam & ansvarstagande
  • du är punktlig
  • B-Körkort
Vi hanterar ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan ansökningens slutdatum. (vi kan ej garantera svar på alla ansökningar.)

Skicka ditt cv och ett personligt brev till jonas.brixback@audiovideo.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Brixbäck
Telefon 0707145511
Email Mejla Jonas Brixbäck
Område Oskarshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.audiovideo.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Audio Video i Oskarshamn är en del av en historia, i folkmun kallas vi Wikstens på orten och det är ingen tillfällighet. Under -90 talet så anslöt Wikstens sig till kedjan Audio Video och har sedan dess varit en del av en växande kedja.

Audio Video kommer nu under hösten 2019 byta namn och övergå till Sveriges största hemelektronikkedja - Elon Ljud & Bild.

Audio Video säljer det mesta inom hemelektronikens värld.