Servicetekniker

Servicetekniker

Jobba med hissar!

Vi söker nu Servicetekniker i Oskarshamnregionen

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Vi är ett av regionens största hissföretag med siktet inställt på fortsatt tillväxt!

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta vår Serviceledare Greger Johansson på greger.johansson@alt.se om du vill veta mer, du kan också nå Greger på 0472-390 719. Ansökan med CV skickar du via Ansök Nu.
Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är vår största tillgång!

Område: Oskarshamn med omnejd
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Teknisk service, fältverksamhet
Hemsida: www.alt.se
Sista ansökningsdatum: Fortlöpande urval
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett fåmansbolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen nära 300 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up och inte minst en röst få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!