Junior Kemist/Radiofysiker till Oskarshamn

Junior Kemist/Radiofysiker till Oskarshamn

Har du utbildning mot processkemi eller radiofysiker och är en lagspelare? Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som vill utvecklas i inom kärnkraft!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med AFRY en processkemist/radiofysiker till slutkund. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd via AFRY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen som processkemist/radiofysiker kommer du arbeta hos slutkunden i Oskarshamn som idag har cirka 600 anställda. Kunden är en leverantör av fossilfri el och bidrar till elförsörjningen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRY´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@n.se

Du erbjuds
  • Ett utmanande arbete med stora karriärmöjligheter
  • Att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor
Arbetsuppgifter
  • Delta i driftsättning
  • Radiokemiska analyser av olika typer av materialprovning
  • Bearbetning och granskning av analysresultat
  • Kvalitetssäkring och sammanställning av resultat från materialprover i rivningsprojekt
Vi söker dig som:
Har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskap om kärnkraftsteknik, processkemi samt strålskydd. Du har vidare god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och på engelska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos kunden. Du besitter intresse för kemi- och kvalitetsfrågor, är noggrann och serviceinriktad. Vidare trivs du att samarbeta då du har kontakt med flera olika enheter inom företaget.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Oskarshamn

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!