IT Konsult

IT Konsult

Vi söker nya medarbetare till Oskarshamn. Vi söker främst personer med relevant utbildning eller erfarenhet inom IT. Det krävs också att du har B-körkort. Du kommer främst att arbeta med IT-drift/Support både internt och ute hos våra kunder. Har du specialkompetens eller intresse finns även uppgifter inom vår egen hostingdrift eller hantering av kunders molntjänster.
Som anställd hos ADB Centrum har du goda utvecklingsmöjligheter.
Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda framtidsutsikter och för dig som visar driv och intresse väntar stabil löneutveckling. Vi arbetar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag. Det är du själv som sätter din ambitionsnivå och vi ger dig arbetsuppgifter därefter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Användarsupport via telefon, fjärrstyrning eller på plats hos kund
. Felsökning och installation av hårdvara· Rådgivning kring, och planering av, kunders IT-miljö

Krav
· B-körkort
· Goda kunskaper i Microsoft miljö
· Grundläggande kunskap om nätverk
· Stort teknikintresse

Meriterande kunskaper
· Erfarenhet av administrativa system
· Office 365
· Citrix
· Windows server
· Hyper-V
· Azure
· Powershell
· Mac

Som person bör du klara av att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Det viktigaste är att du är social, driven och har ett tekniskt intresse. Du trivs med att träffa nya människor och är villig att hjälpa dem med deras tekniska problem. Du kommer att få lära dig nya saker och utmana dina kunskaper.
Mer info
Email Mejla ADB Centrum Syd AB
Område Oskarshamn
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adbcentrum.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ADB Centrum Syd AB är ett IT företag med flera verksamhetsområden. Vårt kontor finns i Oskarshamn, härifrån arbetar vi i region sydost. Vi är för närvarande 4 medarbetare, men eftersom vi fått flera nya uppdrag behöver vi bli fler.
Våra huvudsakliga arbetsområden är hostingtjänster hos oss eller i annat moln, IT support på plats hos kund, telefonsupport samt onlinesupport av kunders system.
För mer information se vår hemsida www.adbcentrum.se