OVK-behörig Servicetekniker till Västervik-Kalmar -Oskarshamn

OVK-behörig Servicetekniker till Västervik-Kalmar -Oskarshamn

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker med OVK- behörighet kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du arbetar självständigt och är engagerad i arbetet där resultatet ute hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med besiktning och inspektion av ventilationssystem
  • genomföra felsökningar
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
  • självständigt arbeta och utföra ditt arbete
  • skapa och bibehålla goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Placering i Kalmar, Västervik eller Oskarshamn.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har OVK- behörighet, god teknisk kunskap och flerårig erfarenhet från arbete inom ventilationsbranschen. Ett plus om du har kunskaper inom kyla och styr & regler, men det är inget krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker OVK vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, noggrann och omsorgsfull som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Pär Frostberg Regionchef 0480-720252 och/eller Susanne Ahlström HR Business Partner på tel. 0480-720258. Sista ansökningsdag 2019-04-07.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.