Svetsare

Svetsare

Om företaget
Goldschmidt Sweden AB, är en global teknikledare när det gäller tvåvägsfordon. Företaget designar och producerar väg - järnvägsfordon med högsta tillförlitlighet och funktionalitet. Goldschmidt Sweden AB är kompetenscentrum för väg-järnvägsfordon inom Goldschmidt-gruppen.

Mer information om Goldschmidt Sweden AB och våra produkter hittar du på vår hemsida www.goldschmidt.com

Vi söker nu en erfaren svetsare till vår tillverkningsenhet i Osby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som svetsare kommer du att utföra svetsarbete och svetsreparationer i tillverkningen av delar till våra specialfordon för järnvägsunderhåll. Arbetet innefattar allt från svetsning av mindre konstruktioner till stora chassiramar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en driven och erfaren svetsare med några års erfarenhet från tillverkningsindustrin. Tidigare avlagda svetsprov verifieras med intyg. Ritningsläsning och egenkontroll ser du som en del av dina vardagliga arbetsuppgifter.

För att lyckas i tjänsten som svetsare söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt. Du är en person som sätter Goldschmidt Sweden AB:s övergripande mål i centrum för ett bra resultat.

Information och kontakt
Tjänsten som svetsare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal. För rätt person förväntas tjänsten därefter övergå i en tillsvidareanställning hos Goldschmidt Sweden AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-03-26.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Osby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Goldschmidt Sweden AB, är en global teknikledare när det gäller tvåvägsfordon. Företaget designar och producerar väg - järnvägsfordon med högsta tillförlitlighet och funktionalitet. Goldschmidt Sweden AB är kompetenscentrum för väg-järnvägsfordon inom Goldschmidt-gruppen. Mer information om Goldschmidt Sweden AB och våra produkter hittar du på vår hemsida www.goldschmidt.com Vi söker nu en erfaren svetsare till vår tillverkningsenhet i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.