Hoppa till innehåll

CNC-operatör

Om företaget
Osby Mekan är en legoleverantör av avancerad skärande bearbetning av gjutgods i gråjärn, segjärn och aluminium.

Med vår personals höga kompetens, vår moderna maskinpark, vårt strategiska inköp, produktutveckling i samspråk med våra kunder och rationella metoder att tillverka produkterna av sådan kvalitet att dessa helt överensstämmer med kundens höga krav och förväntningar - det är detta som gör att vi skiljer oss från kollegor på marknaden.

Nu söker vi en erfaren CNC-operatör till vår anläggning i Osby! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för produktionen av artiklar i en CNC-styrd fleroperationsmaskin alternativt en CNC-styrd svarv och detta beroende på din bakgrund. Du kommer köra maskinen, göra verktygsbyten, grada samt genomföra kvalitetskontroller.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC-operatör tidigare, gärna flerop samt har god erfarenhet av mätteknik. Du har god datorvana och ett stort teknikintresse.
Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitetstänk.

Det är meriterande om du har truckkort och traverskort, men inget krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering med goda chanser till fast anställning på Osby Mekan!
Tillsättning sker efter överenskommelse.

Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 17/12 .

Vid frågor angående tjänsten kontakta Tomas Nilsson på 0451-707481.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Tomas Nilsson
Telefon

Om arbetsgivaren

Osby Mekan är en legoleverantör av avancerad skärande bearbetning av gjutgods i gråjärn, segjärn och aluminium. Med vår personals höga kompetens, vår moderna maskinpark, vårt strategiska inköp, produktutveckling i samspråk med våra kunder och rationella metoder att tillverka produkterna av sådan kvalitet att dessa helt överensstämmer med kundens höga krav och förväntningar - det är detta som gör att vi skiljer oss från kollegor på marknaden. Nu söker vi en erfaren CNC-operatör till vår anläggning i Osby! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga