Hoppa till innehåll
Lekolar AB logotyp

Lekolar söker Leveransplanerare - Föräldrarvikariat

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig som är intresserad av logistik och som vill jobba med leveransplanering på ett nordiskt bolag.
Här välkomnas du till ett team som har såväl högt i tak som hög arbetsmoral och som tillsammans vill ha kul på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Vår ordinarie Leveransplanerare ska gå på föräldraledighet därför söker vi nu en Leveransplanerare till vårt lager som hanterar möbler och produkter för utemiljöer (Learning Spaces). Vikariatet varar fram till den 31 augusti 2025.

I denna administrativa roll kommer du att ansvara för leveransplanering till våra nordiska kunder. Det innebär att du hanterar all planering av det dagliga godsflödet, från godsmottagning till utleverans. Du bevakar projekt och ser till att de blir levererade enligt plan. Som leveransplanerarare kommer du även att arbeta med uppföljning och förbättring av logistiska nyckeltal samt bistå med support och problemlösning åt lager och logistik. Alltid med kunden i fokus.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från liknande roll inom leveransplanering, transport eller distribution. Du har en god datorvana och kan snabbt sätta dig in i olika system. Du känner ansvar för och motiveras av en nöjd kund.

Tjänsten passar dig som vill bidra till vardaglig problemlösning, hög servicenivå och ett gott samarbete kollegor emellan. Som person är du noggrann och arbetar strukturerat även i pressade situationer samt värdesätter en god planering. Du bidrar socialt till dina arbetskollegor och är mån om att göra ett bra jobb.

Goda kunskaper i Officepaketet krävs (främst Outlook), erfarenhet av WMS Astro och/eller Dynamics
Ax/365 är meriterande. Du har relevant utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Du kommer att arbeta mot alla våra 4 säljbolag och europeiska leverantörer så det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en visstidsanställning, heltid. Placeringsort: Osby. Du rapporterar till Lagerchef, Peter Månsson.

Om du är intresserad av tjänsten skicka snarast men senast den 29 februari din ansökan till job@lekolar.com vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med "Leveransplanerare LS".

Har du frågor är du välkommen att kontakta Supply Chain Manager Pamela Brageman på pamela.brageman@lekolar.com.
Lekolar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?