Hoppa till innehåll
CEJN AB logotyp

CNC-operatörer till CEJN AB i Lönsboda

Ansök nu
CNC-operatörer till CEJN AB i Lönsboda

Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling?
CEJN AB fortsätter att satsa på nya produkter, nya framställningsmetoder och automatiseringar i produktion. CPL (CEJN Produktion Lönsboda) är en produktionsenhet inom CEJN AB med en kärnverksamhet som består av bearbetning från stångmaterial i en-och flerspindliga maskiner. Till detta har vi även ett antal efterbearbetningsprocesser. I hela verksamheten jobbar vi ständigt med moderniseringar och automatiseringar. Vi är 45 medarbetare i Lönsboda.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar att läsa ritningar, ställa och köra maskiner, mäta detaljerna och säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna både korta och långa krävs det att många saker kan hanteras samtidigt, detta för att säkerställa en god kvalitet och hög output.

CEJN erbjuder stora möjligheter till internutveckling och företaget arbetar med att tillse att individers kompetens och färdigheter kommer företaget till nytta.

Profil

Egenskaper vi söker är intresserad, positiv, samarbetsvillig, noggrann samt att du gillar ordning och reda. Du har en verkstadstekniskutbildning eller några år inom branschen där du skaffad dig kunskapen för att utföra beskrivna arbetsuppgifter. Arbetet som CNC-operatör är varierande och kräver hög kvalitetsmedvetenhet samt noggrannhet. Detta eftersom produkter i världsklass kräver en produktion i världsklass.

Kvalifikationer

Har du kunskaper i CNC-programmering och statistisk processtyrning (SPS) är detta meriterande. Även erfarenhet av förbättringsarbete är önskvärt. Mycket av arbetet sker i team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt. Vidare vill vi att du har god planeringsförmåga, hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann.

Övrigt:

Vi söker nu CNC-operatörer till nattskiftet och tvåskift. Tillträde enligt överenskommelse.

Ytterligare information:

För ytterligare information kontakta Rikhard Ask, tfn 072-502 05 15.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2023-06-18.
Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt ö.k
Löneform, enligt avtal
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad:100
Ort:Lönsboda
Län: Skåne län
Land: Sverige
Kontakt:
  • Rikhard Ask, 0725-020515
Sista ansökningsdag 2023-06-18
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare