Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Automationstekniker till NIBE

Ansök nu

Har du stort intresse för teknik och gillar att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får en utmaning i din roll? Då kan detta vara tjänsten för dig! Adecco söker nu flera automationstekniker till NIBE!


Om företaget
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Om tjänsten
Som Automationstekniker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i deras maskinpark. Det innebär omväxlande arbetsuppgifter som exempelvis förebyggande underhåll för att säkerställa en stabil drift, men även hjälpa till vid akuta problem som uppstår. I arbetsuppgifterna ingår också felsökning vid maskinstopp.

Om dig
Vi ser att du gärna har en gymnasieutbildning med inriktning automation, el, styrregler eller motsvarande, och vill ta nästa steg i arbetskarriären. Vi ser det som en tillgång om du har erfarenhet av felsökning, programmering i PLC-system men är inget krav. Meriterande är tidigare erfarenhet av underhåll inom industri samt erfarenhet inom Robotprogramering.
Du behöver kunna arbeta självständigt, såväl som i grupp, vara noggrann och våga fatta beslut.

Om Adecco
Tjänsterna är konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Finns även möjlighet till direktrekrytering till kund. Uppdraget är löpande och det finns stor chans till anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Pohjolainen, via magnus.pohjolainen@adecco.se / 0736848083

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare