Hoppa till innehåll
AD Sverige AB logotyp

Butiksäljare AD butik i Osby

Har du precis som vi, ett genuint fordonsintresse och en vinnarskalle? Nu söker vi en ansvarstagande, organiserad och driven person som vet att service inte kommer utan ansträngning. Känner du dig träffad? Då kan AD Butik i Osby vara helt rätt för dig.

Vi söker Butiksäljare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa i Osby. Som butikspersonal arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att det faller dig naturligt att ta ansvar i ditt arbete, vara tillmötesgående och att du gillar att arbeta för att lösa problem som varierar från en dag till nästa.

Du kommer få möjlighet att jobba med allt från att hjälpa kunder över disk och i telefon, plocka order, köra ut varor, lägga beställningar samt delta i olika typer av förbättringsarbete.

Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel för att kunna ge den bästa servicen till våra kunder. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har B körkort och god datorvana. Tjänsten är på 100%.

Tidigare erfarenheter från industri, entreprenad, fordonsbranschen eller kunskaper kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Är du personen vi söker?
Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 31/10 2023 till sanna.sjo@adbildelar.se. Skicka din ansökan redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten är du
välkommen att kontakta affärscoach
Sanna Sjö,

076-942 98 13
Mer info
Kontaktperson
Sanna Sjö
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Sverige är en inköpsorganisation som ingår i AD koncernen och som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen samt olja och smörjmedel. Organisationen AD finns i över 184 orter runt om i Sverige. I Varberg är de centrala funktionerna såsom Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning placerade. AD Centrallager finns i Jönköping med totalt 45 500 kvm lageryta.

AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade på 2500 platser i totalt 40 länder. Med det internationella samarbetet har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar bra förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik även i framtiden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare