Återvinningsarbetare

Återvinningsarbetare

Dina arbetsuppgifter

I ett litet företag med korta beslutsvägar blir du en av oss som arbetar med ett stort ansvar i ett brett register. Arbetet är ett utomhusarbete med varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter är tex att;
  • Ta emot, lasta och lossa industriskrot och metaller
  • Klassa, sortera och bearbeta inkommande material
  • Du har en hel del kontakt med våra kunder och leverantörer
  • Arbete i projekt med stål på annan ort kan förekomma, men inte med någon regelbundenhet
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har för tjänsten relevant bakgrund som tex återvinningsarbetare eller industriarbetare. Du är praktiskt lagd och är van att arbeta självständigt. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och har erfarenhet av kund- och leverantörskontakter i tidigare arbete. Vi ställer krav på att du har B-körkort och det är mycket meriterande om du även har behörighet för lastmaskin och grävmaskin. Du har kunskap och erfarenhet av registrering i dator.

Som person är du noggrann och plikttrogen. Du har ett trevligt och piggt sätt. Du gillar att arbeta utomhus och har ett tekniskt intresse. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi vill att du ska passa in i vårt gäng som har "glimten i ögat".

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i Osby och vi ser gärna att du bor inom en 5 mils radie från vår anläggning. Arbetstiderna är kl. 6-17 fyra dagar i veckan med en rullande ledig dag. Visst jourarbete kan förekomma. Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Stålbolaget.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 2018-11-25.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, via telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 325 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Osby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STÅLBOLAGET är ett privat ägt återvinningsföretag med placering i Osby. Våra leverantörer består av bland annat Infranord ,One Nordic, Vattenfall, Strukton Rail, samt flera fristående kraftbolag och industrier. Vårt upptagningsområde är hela landet och till Osby levereras allt material för klassning, sortering, bearbetning och omlastning. Då flera av våra köpare finns i Europa exporteras den största delen av våra varor. Stålbolaget är både kvalitets- och miljöcertifierade enl. ISO 9001 och 14001. Vi är dag 5 fast anställda och omsätter ca 50-80 miljoner årligen.

Vi söker två återvinningsarbetare till vår anläggning i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.