Vi söker en robotsvetsare till vår kund i Osby.

Vi söker en robotsvetsare till vår kund i Osby.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Utbildning
Du behöver ha någon form av verkstadsteknisk utbildning samt goda svetskunskaper inom TIG/MIG/MAG och du behärskar ritningsläsning.

Erfarenhet
Vi ser att du som söker tidigare har arbetat som svetsare , kunskaper om material som aluminium och att du trivs i rollen att arbeta som svetsare och verkstadsarbetare. Kanske har du i grunden en utbildning inom verkstad, fordon eller industri och så har du de sista åren arbetat som svetsare och brinner för yrket.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt samt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir slutförda. Du är en kvalitetsmedveten och noggrann person som alltid strävar efter att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du trivs att arbeta i grupp och är en lagspelare och har lätt att samarbeta med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansök direkt på vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
6 månader med goda chanser till tillsvidare.
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.