Nu söker vi en C- chaufför till vår kund i Osby

Nu söker vi en C- chaufför till vår kund i Osby

Jobbet innebär att köra ut paket till olika kunder på en förbestämd tur.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Jobbet innebär att köra ut paket till olika kunder på en förbestämd tur. Arbetet är belagt på dagtid.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av lastbilskörning inom distribution.

Det är krav på:
  • C-kort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
Meriterande om du har:
  • CE-körkort
  • Truckkort
  • ADR
Personliga kvalifikationer
Som person värdesätter vi om du är lojal, ansvarstagande, social och självgående. Du har hög arbetsmoral och vill alltid utföra ett bra jobb.
Då detta också är ett yrke med mycket kundkontakt, är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
www.palmpartners.se

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Visstid som övergår till tillsvidare.
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.