Tryckkärlssvetsare

Tryckkärlssvetsare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bygga kundanpassade tryckkärl direkt utifrån ritning där svetsningen sker med Mag och Pinne. Du kommer mestadels svetsa i svart material mellan 3-25 mm i tjocklek. Även en del montagearbete förekommer och sker ibland ute hos kunder.

Du kommer arbeta dagtid med ett par timmars kortare arbetstid på fredagar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska ha en bred erfarenhet av svetsning och vara van att bygga konstruktioner direkt från en ritning. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i fast anställning på Osby Parca sen.

Vi arbetar med löpande urval så sök genast via vår hemsida www.wikan.se! Sista ansökningsdag är dock 3/3.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Mer info
Kontaktperson Andreas Håkansson
Telefon 044-590 65 07
Område Osby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enertech AB tillverkar värmeprodukter under varumärkena Osby Parca, CTC, Bentone och Turboflame. Vi är en av de ledande leverantörerna av värmeprodukter och värmesystem i Europa. Enertech AB ingår i NIBE koncernen. I Osby utvecklar, tillverkar och säljer vi pannor till större fastigheter, industrier och fjärrvärmecentraler. I Osby är vi totalt ca 35 anställda.

Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling genom ökat intresse av våra produkter samt tillskott av nya produkter. Därför söker vi nu en erfaren svetsare till vår produktion.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett ansvarskännande och kamratligt gäng. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.