Säljare

Säljare

Till Olsson & Ekberg AB i Osby söker vi nu en driven säljare som kan stärka upp säljteamet med sina kunskaper inom lackering och tillbehör och ett brinnande intresse för goda kundrelationer.

Du kommer att vara en oerhört viktig länk mellan kunderna och verksamheten där du bearbetar och besöker både befintliga och nya kunder inom den tunga sektionen i lackeringsbranschen.

Du säljer genom ditt engagemang där du hjälper kunden med problemlösning, hittar enklare och effektivare tillvägagångssätt som underlättar kundens arbete. Du bistår och utbildar i hur produkter på bästa sätt kan användas och hjälper sedan till med implementering av dessa.

För att trivas i denna roll söker vi dig som trivs med kundkontakt och problemlösning. Du är inte rädd för att ta egna initiativ- tar hellre ett för mycket än inget alls. Som person är du ödmjuk och in lyssnande- både i ditt sätt att vara som kollega och i ditt sätt att skapa goda kundrelationer. Vidare är du självgående i ditt sätt att arbeta och planerar självständigt din tid.

Har du arbetat med försäljning tidigare är detta meriterande och allra helst med teknisk bakgrund. Datorn är en del av din vardag och ett arbetsredskap som du använder utan problem.

Området Du kommer arbeta i Sverige, Finland, Norge så Du utgår ifrån hemmet och behöver vara beredd på att resor och övernattningar är en del av din arbetsvecka, vart Du bor är därmed oväsentligt.

Är du den vi söker?

Vi ser framemot din ansökan senast 30/9-2022

Obs all ansökan sker via mail till: info@oeab.se
Mer info
Email Mejla Olsson & Ekberg AB
Område Osby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oeab.se
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.oeab.se