Elektronikmontör sökes till NATEK Power System i Älmhult

Elektronikmontör sökes till NATEK Power System i Älmhult

Elektronikmontör sökes till NATEK Power System i Älmhult
Trivs du i att arbeta med händerna och har en god fingerfärdighet? Har du tidigare erfarenhet inom elektronikmontering? Då är det dig vi söker! NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi batteriladdare till både den civila och militära marknaden världen över.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör på NATEK kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:
  • Utföra monteringsarbete enligt arbetsinstruktion
  • Kontrollera och godkänna eget utfört arbete för nästkommande arbetssteg
  • Ansvara för att materiel som upptäcks avvika från ställda krav spärras
  • Åtgärda produkter som upptäcks avvika från ställda krav
Din profil
För tjänsten som Elektronikmontör söker vi dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri med exempelvis montering. Du bör ha erfarenhet från mjuklödning, eller ett stort intresse för att lära dig detta. Har du dessutom en gymnasial elektronikutbildning ses det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Du som söker har en hög arbetsmoral, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Då monteringsarbetet innefattar lödning och montering av små komponenter bör du även ha en god fingerfärdighet. För att du ska trivas i din roll är det viktigt att du gillar att samarbeta och har förmågan att fokusera på och förbättra ditt arbete.

Övrigt

Arbetsort: Älmhult

Start: November/December

Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I denna tjänst har NATEK valt att samarbeta med Maxkompetens. Du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Har du frågor är du välkommen att kontakta Madelene Svaleklev, Konsultchef på Maxkompetens på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökningar via mail tas inte emot med hänvisning till GDPR.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Osby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.