Supply planner till vårt affärsområde Education&Play

Supply planner till vårt affärsområde Education&Play

Ansvarsområde

Som Supply Planner inom verksamhetsområdet E&P ingår du i ett team med fyra medarbetare. Ni arbetar tillsammans men med enskilt ansvar för ett antal leverantörer. Bland annat skapar du inköpsorder, uppdaterar ordererkännande, bevakar inleveranser, hanterar avvikelser, godkänner fakturor och uppdaterar nya artiklar i affärssystemet.

Du ansvarar för uppföljningar mot leverantörer och säkerställer rätt materialtillgänglighet på lagret. I rollen som Supply Planner ingår även ägandeskap och underhåll av inköps/logistik parametrar i affärssystemet med fokus på att minska lagret utan påverkan för kund.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp och främjar ett gott samarbete. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta strukturerat även i pressade situationer. Eftersom vardagen är omväxlande bör du vara flexibel, du drar dig inte för att kavla upp armarna och hjälpa till där det behövs för stunden. Du känner ansvar för och motiveras av en nöjd kund.

Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och prestigelös. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Goda kunskaper i Officepaketet krävs (främst Excel), erfarenhet från affärssystemet Microsoft Dynamics Ax (eller Dynamics 365) är meriterande. Du har eftergymnasial utbildning inom t e x logistik eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du kommer arbeta mot alla våra fyra säljbolag och europeiska leverantörer är det viktigt att dina kunskaper i engelska är goda, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lekolar.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige,
Danmark, Norge, Finland och Kina och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare.