Reklamationskoordinator

Reklamationskoordinator

Lekolar söker en Reklamationskoordinator till Backoffice!

Är du intresserad av att arbeta i en flexibel miljö som präglas av högt i tak och lösningsfokuserad inställning? Vill du vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar? Då kanske du är backoffice nya reklamationskoordinator?

Ansvarsområde
Som reklamationskoordinator i Backoffice ansvarar du för alla inkommande reklamationer från våra kunder på svenska marknaden, inom ett av våra två affärsområden.

Processen startar med att du tar emot inkommande reklamation från kunden, därefter gör du en utredning av ärendet och återkopplar kunden med ett beslut. Detta är en process du koordinerar och leder med stor noggrannhet och målmedvetenhet, allt för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och kundupplevelse. Under processen äger du den dagliga kundkommunikationen och ansvarar för det informationsflöde som ger kunden mervärde och trygghet.

Din profil
Vi söker dig med drivet och inställningen att alltid ge det lilla extra, som gillar när det händer mycket och utmanas av att hitta effektiva lösningar på de utmaningar vi kan stöta på. Hög kundnöjdhet är alltid ditt fokus! Du är en social och kommunikativ person som inte har några problem med att hantera olika typer av människor i olika situationer - både kollegor och kunder. Du gillar att ha många bollar i luften, samtidigt som du har lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer i dina ärende. Du är noggrann och effektiv och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du är en van användare av Officepaketet. Erfarenhet av reklamationshantering inom lek/lära eller möbler är meriterande. Kontaktytorna är många, både internt och externt, varför kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för rollen.

Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater och du har lätt för att se möjligheter i stället för hinder. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kollegor. Tillsammans har vi stora möjligheter att påverka våra barns lärandemiljöer.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast.
Placeringsort är Osby, vi tillämpar flexibel arbetsplats med möjlighet att delvis arbeta från annan ort. Du rapporterar till vår Backofficechef Emelie Hansson.

Om du är intresserad av tjänsten skicka snarast men senast 2022-12-20 din ansökan till job@lekolar.com, vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med "Reklamationskoordinator Backoffice".

Har du frågor är du välkommen att kontakta Emelie Hansson på tel: 073-6569824.
Mer info
Kontaktperson Emelie Hansson
Telefon 073-6569824
Område Osby
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lekolar.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?